Scrum product owner advanced

De Scrum Product Owner Advanced training helpt je nog betere resultaten te bereiken met je Scrum team.

 

Wat houdt de training Scrum Product Owner Advanced in? 

Een Product Owner zijn, omvat meer dan alleen het uitwerken of het beheren van een productbacklog. Product Owners moeten een goed begrip hebben van alle aspecten van product-eigenaarschap om meer waarde uit hun producten te halen.

Scrum Product Owner Advanced is een tweedaagse training die zich richt op al deze gebieden om deelnemers te leren hoe ze de waarde van producten en systemen kunnen maximaliseren.

In deze Scrum Product Owner Advanced  training zullen deelnemers hun kennis van producteigenaarschap ontwikkelen en versterken door het opdoen van nieuwe kennis, tools, inzichten en team-gebaseerde oefeningen. De breedte van de verantwoordelijkheden van de rol van Product Owner bij het leveren van een succesvol product zal duidelijker worden vanuit een Agile perspectief. Het definiëren en gebruik van metrics worden geïdentificeerd om het creëren van waarde en de succesvolle levering van het product naar de markt te volgen.

PRODUCT OWNER ADVANCED TRAINING

Trainingsvorm

Deze Scrum Product Owner Advanced training duurt twee dagen en bestaat uit (plenaire) discussies, praktische oefeningen en real-life cases

 

Doelgroep

De Scrum Product Owner Advanced training is geschikt voor ieder die graag meer wil weten over de rol van Product Owner, Business Owner, businessunit managers, productmanager, accountmanager of divisie manager.  Daarnaast is deze Scrum Product Owner Advanced training een goede examenvoorbereiding op het behalen van certificaten Certified Product Owner Advanced (via Scrum Alliance) en Professional Scrum Product Owner II (via Scrum.org).

 

Onderwerpen

Naar behoefte en belangstelling zullen naar behoefte de volgende onderwerpen behandeld kunnen worden:

  • Scrum raamwerk beter begrijpen en toepassen (Empirisch proces, Scrum waarden, Rollen, Events, Artifacts, Done)
  • Jouw groeipad als Product Owner en de benodigde skills (kennisoverdracht, faciliteren, stakeholders management, business en technische bekwaamheid, agile/scrum practices)
  • Agile product en portfolio management (Product Visie, Releaseplanning, Product waarde, Product Backlog Management)
  • Professioneel ontwikkelen en leveren van producten (Emergent software ontwikkeling, managen technische risico)
  • Evidence Based Management
  • Vragen of praktijkcases ingebracht door deelnemers en/of trainer

 

Lesmateriaal

Diverse artikels en materiaal wordt gebruikt en gedeeld tijdens de Scrum Product Owner Advanced training. Daarnaast is er een aanbevolen literatuurlijst beschikbaar voor nadere verdieping na je Scrum Product Owner Advanced training.

 

Examen

Na afloop van deze Scrum Product Owner Advanced training kunt u doorgaan met zelfstudie en het opdoen van praktijkervaring. Het is ook mogelijk om online deel te nemen aan een open assessment. Informeer ook naar onze examentraining die gericht zijn op de certificaatexamens van o.a. scrum.org.

 

Voorkennis

Naast “Certified Product Owner”of PSPO I heb je ook minimaal zes maanden ervaring nodig als Product Owner of soortgelijke werkervaring.

 

Investering

Open inschrijving voor tweedaagse Scrum Product Owner Advanced training inclusief cursusmateriaal en lunch excl. BTW = €900 per persoon. Totaal inclusief BTW = € 1,089 per persoon.

 

Certificaat

Na afronding van de Scrum Product Owner Advanced training, wordt Dimensions Training B.V. certificaat als bewijs van deelname uitgereikt.

Duur: 2 daagse

Investering: € 900 per persoon (excl. BTW)

Startdata: elke maand, zie de startdata bij Direct Inschrijven

  Aanbevolen

training

Agile Portfolio Management

Advanced Backlog Management

Agile Leiderschap