PRINCE2® Foundation-examenvoucher (online) – Nederlands of Engels

 

Voor het PRINCE2® Foundation examen is kennis van de termen en concepten van PRINCE2® op basisniveau vereist. Wij adviseren examenkandidaten om minimaal 4 tot 6 uur zelfstudie te nemen ter voorbereiding op het examen. Ter voorbereiding op het examen is het aan te raden om de PRINCE2® Foundations Training door Dimensions Training te volgen. Bovendien kunnen kandidaten gebruik van de mogelijkheid om, bij voorkeur per e-mail, vragen te stellen en hun trainer om uitleg te vragen. Succesvolle ontvangsten een e-mail met een link om de officiële internationaal geaccepteerde PRINCE2® Foundation-certificaat te downloaden .

 

Objectief

Het examen test uw kennis van PRINCE2® op basisniveau.

 

Inhoud van het PRINCE2® Foundation- examen

Het examen bestaat uit een gesloten boek examen met 60 meerkeuzevragen. Bij 33 of meer goede antwoorden ben je geslaagd voor het examen. De resultaten van het PRINCE2® Foundation-examen worden direct na van uiterlijk de dag na het examen bekend gemaakt.

 

Voor wie is dit examen?

Het examen is voor personen die willen beginnen dat ze voldoende kennis hebben van de PRINCE2® basismethodiek. Bovendien laat het gerealiseerd van het examen zien dat je effectief kunt en kunt werken als onderdeel van een projectmanagementteam binnen een projectmanagementteam binnen een omgeving.

Het behaalde van dit examen is ook een eerste vereiste voor personen die de PRINCE2 Practitioner van de PRINCE2® Agile®-certificering willen geboekt.

 

Investeren

De kosten van een jaar toegang tot dit examen incl. handboek in PDF bedragen €475,- excl. BTW per persoon. De totale kosten inclusief 21% BTW bedragen €453,75 per persoon.

 

 

Geaccrediteerde PRINCE® Foundation-examenvoucher wordt geleverd door Professional Training Centre of Excellence PTCoE n.v., geaccrediteerd door PeopleCert Examination Institute.

PRINCE® is een (geregistreerd) handelsmerk van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Duration: 1 day

Investment: €475 per Voucher (excl. VAT) incl. handboek in PDF

 

Starting dates: every month, see the starting dates at

Recommended

training

Exam Preparation Course (live trainer, on request)

Prince2 Foundation (live trainer)

Prince2 Foundation E-Learning Course