Training Agile Leiderschap – Nederlands of Engels

 

 

Wat houdt de training Agile Leiderschap in? 

Als leider en manager heb je een cruciale rol bij het helpen van je organisaties om succesvol te zijn. Echter, kan jouw rol in een agile organisatie behoorlijk verschillen van wat je al gewend bent. Deze training Agile Leiderschap helpt je om deze rol te begrijpen bij het ondersteunen, begeleiden en coachen van Agile Transformaties. Deze training Agile Leiderschap helpt je te leren hoe je de capaciteiten en prestaties van jouw team(s) kunnen vergroten en hoe je de culturele en gedragsveranderingen kunt leiden voor betere resultaten en meer werkplezier.

Trainingsvorm

De training Agile Leiderschap is een dag hands-on workshop die een combinatie van instructie en praktische oefeningen.

 

Doelgroep

De training Agile Leiderschap is geschikt voor alle leiders, managers, coaches en medewerkers die nu of in de toekomst een rol (gaan) spelen in Agile Transformaties.

 

Onderwerpen

Tijdens deze workshop zullen de volgende onderwerpen behandeld worden:

  • Wat is wendbaarheid en hoe kan wendbaarheid de prestaties van je organisatie verbeteren?
  • Hoe kun je als manager of leider je organisatie helpen de voordelen van wendbaarheid te benutten?
  • Welke invloed hebben cultuur en waarden op het vermogen van je organisatie bij Agile Transformaties?
  • Welke praktische vaardigheden heb je nodig om agile teams te begeleiden en te coachen en om hen te helpen belemmeringen weg te nemen? Inclusief praktische oefeningen.
  • Hoe kun je de voordelen en impact van Agile c.q. wendbaarheid in je organisatie meten?

 

Lesmateriaal

Diverse artikels en materiaal wordt gebruikt en gedeeld tijdens de training Agile Leiderschap. Daarnaast is er tijdens of na de training een aanbevolen literatuurlijst verkrijgbaar via je trainer.

 

Examen

Na afloop van deze training Agile Leiderschap kun je doorgaan met zelfstudie en het opdoen van praktijkervaring. Het is ook mogelijk om online deel te nemen aan een open assessment voor PAL I certificaat bij Scrum.org. Kies in dat geval voor de training incl. examen bij het inschrijven.

 

Voorkennis

MBO/HBO denk- en werkniveau.

 

Investering

Open inschrijving voor 1 dag training Agile Leiderschap inclusief cursusmateriaal en lunch excl. BTW = €900 per persoon. Totaal inclusief BTW = € 1089 per persoon. Extra kosten voor examen zijn 255 euro excl. BTW.

 

Certificaat

Na afronding van de training Agile Leiderschap wordt een Dimensions Training certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

Duur: 2 dagen

Investering: € 900 per persoon (excl. BTW), optie examen is 255 excl. BTW

Startdata: elke maand, zie de startdata bij Direct Inschrijven

  Aanbevolen

training

Scrum Master

Agile Teamcoaching

Leiden Agile Transformaties