Agile Introductie Training – Nederlands of Engels

 

 

Stap in de wereld van Agile met deze Agile Introductie training en leer de voordelen daarvan te benutten voor jouw organisatie, team en product!

 

Wat houdt de Agile Introductie training in?

Tijdens de Agile Introductie training worden de essentie en beginselen van Agile behandeld. Vervolgens wordt op alle rollen en de werkwijze ingegaan. Zo, leer je hoe dit vernieuwende manier van denken en werken kunt inzetten op je werk.

Na het volgen van deze training heb je inzicht in de Agile-methodiek in al zijn aspecten en ben je in staat de principes daarvan op je werk toe te passen.

 

Waarom Agile Introductie Training?

Agile wordt steeds populairder. Steeds meer organisaties gaan op een Agile manier werken. Agile betekent letterlijk: lenig, wendbaar. In de productontwikkeling staat het voor het ontwikkelen in korte, overzichtelijke perioden van vaak niet meer dan een maand. Het doel van Agile is het leveren van steeds meer waarde voor klanten en business. Dit raamwerk geschikt voor complexe producten en diensten zowel op IT gebied als voor niet-IT. Volgens het onderzoeksbedrijf Standish Group is bijna 80% van organisaties in Europa van plan om op korte termijn Agile te gaan gebruiken.

 

Trainingsvorm

De Agile Introductie training duurt 1 dag en wordt in de vorm van een Agile project gegeven. Op deze manier leer je ook het geleerde in praktijk te brengen. Middels oefeningen, rollenspellen en games worden belangrijke elementen van Agile verduidelijkt. Dit zorgt ook voor meer inspiratie en een blijvende positieve ervaring om te laten zien dat het werken met Agile prettig kan zijn.

 

Doelgroep

De Agile Introductie training is geschikt voor iedereen die in zijn of haar organisatie met ontwikkeling van een product of dienst te maken krijgt, zoals directeuren, (project)managers, teammanagers, teamleiders, teamleden, ontwikkelaars, marketeers, communicatie medewerkers, account managers, functioneel of technisch beheerders en testers.

 

Leerdoelen

Na het volgen van deze Agile Introductie training weet je:

  • Wat Agile is en waar Agile het beste voor te gebruiken is
  • Welk resultaat je kunt verwachten van Agile
  • Hoe je met Agile kunt werken en in de praktijk moet gebruiken
  • Op welke manier je moet beginnen met Agile
  • Wat de randvoorwaarden en valkuilen zijn om morgen te beginnen
  • Hoe je verder kunt groeien in het denken en werken met Agile

 

Lesmateriaal

Diverse hand-outs, Agile-games en een cursusboek. Daarnaast is er tijdens of na de Agile Introductie training een aanbevolen literatuurlijst verkrijgbaar via je trainer.

 

Examen

Niet van toepassing.

 

Voorkennis

MBO of hoger. Om meer uit je training te halen adviseren wij dringend om het cursusboek van te voren te lezen.

 

TRAININGSTYPEN, LOCATIE EN INVESTERING

Er zijn de volgende mogelijkheden om deze training te volgen:

 

  • Online met live expert trainer met vooraf geplande data (Open Inschrijving), 1 dag training via Zoom of Teams, incl. handouts en cursusboek: 450 euro excl. BTW of 544,50 euro incl BTW
  • Klassikaal op een van onze trainingslocaties met vooraf geplande data (Open Inschrijving), 1 dag training, incl. handouts, cursusboek en lunch: 520 euro excl. BTW of 598,95 euro incl. BTW
  • Individueel: planning en locatie in overleg, vraag een offerte aan
  • In-company: planning en locatie in overleg, vraag een offerte aan

 

De bovenstaande tarieven zijn voor de training in het Nederlands. Voor de training in het Engels vragen wij 50 euro extra excl. BTW in verband met hogere kosten.

 

Deze training is ook in de vorm van een E-Learning cursus incl. examen in het Engels beschikbaar.

 

Certificaat

Na afronding van de Agile Introductie cursus wordt een Dimensions Training certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

Duur: 1 dag

Investering: Online €450 excl. BTW en op locatie €520 excl. BTW per persoon

Startdata: elke maand, zie de startdata bij Direct Inschrijven

  Aanbevolen

training

Scrum Basis

Lean Agile Scrum Essentials

Agile Scrum Voor niet-IT